Liu Fei Studio Large Box
Various Locations Various Locations Various Locations Installation

A collaboration with Liu Fei Studio for the design and construction of a portable gallery space

We collaborated with Liu Fei Studio to design a portable gallery space for the Undifferentiated Matrix immersive art installation. The project is a stand-alone structure that will house the installation piece. The box itself can be deployed in various locations, from art galleries to public parks. We collaborated with the artist to design the best possible form for the box, and establish the structural logic of the project. The exterior is monolithic in appearance, composed of concrete fiber panels.

Project Details >

  • Status: Design
  • Date: January 9, 2017
  • Project Number: 055
  • Client: Liu Fei Studio
  • Area: 160 square feet
  • Martin Hopp Architect Project Team:
    • Martin Hopp

  • Design Team: